Om Prickens butik

Prickens butik är inriktad på produkter som har funkistema. Det kan vara leksaker, barnböcker eller annat. Sortimentet utökas successivt och det satsas på allt från vanliga standardprodukter till specialprodukter. Vissa produkter kan till och med vara handtillverkade och bara finnas i ett fåtal antal. Andra kan vara rariteter som flödar på samlarmarknaden.

>>> Till produkterna

Butiksförsäljningen finns i fysisk form i Växjö där uppvisning sker i hjälpmedelsbutiken Funkibatorbutiken. Utöver det så säljs produkterna på vanligt sätt via webben och leveraras över hela Sverige.

Försäljnignens intäkter går tillbaka till verksamheten och gör att sortimentet kan utökas, att ny innovationer kan tas fram och tillverkas, att personer som själva har funktionsnedsättning får anställning. Sättet att bedriva handel och företag kallas socialt företag, och enkelt förklarat är att det just inte finns några personer bakom det hela som själva är ägare eller tjänar pengar på försäljningen.

Om du har sett någon passande produkt som skulle kunna ingå i vårt sortiment så tipsa oss gärna. Kanske tillverkar du själv något som vi kan förmedla. Kanske är du delaktig i processen att göra barn- och ungdomsböcker med funkistema. Hör gärna av dig! Vi är intresserade, öppna och nyfikna för nya produkter och utveckling.

 


>>> Ladda gärna ner butikens informationsblad (PDF)